I CONTENT I COPY I VACATURES I
Theo Nieveen Copy & Commuminatie

Werk  

 

Vacatures

Een goede vacature grijpt de aandacht en roept een positieve reactie op. Dat is wat ik altijd nastreef. De stijl, het medium en tone-of-voice van een vacature vertellen de lezer bovendien iets over de aard van het bedrijf en draagt bij aan je employer branding. Mijn vacatures zorgen er vooral voor dat de juiste mensen reageren op jouw functies. 

PRINT


ONLINE (Insta en FB)

OUT OF HOME


Content

Informeer je doelgroep met inhoudelijke content ontdaan van commerciële drammerigheid. Ik schrijf dit soort redactionele artikelen met een enorme variatie aan onderwerpen, Voor mij is niets te gek. Websites

Tekst voor websites? Jazeker. Onderwerp moet wel een beetje inspirerend zijn, en dat weten we snel genoeg (1 belletje).


Webtekst


Copywriting

 

Longcopy voor Lidl. Het is ook al -long- geleden, maar blijft in mijn ogen een mooi voorbeeld. De verhuizing van het hoofdkantoor en tegelijkertijd werving van personeel voor de bijbehorende winkel. En wil je iets minder commercieel? Een whitepaper of een blog kan natuurlijk ook. 

Geveltekst

Even iets heel anders. Voor Aafje Zorginstellingen in Rotterdam (en omgeving) schreef ik een aantal regels die de gevels van verschillende verzorgingshuizen sieren. Dit is wat mij betreft een van de mooiste regels: "Wie aandacht geeft, geeft zoveel meer"
(Aafje Zorginstellingen)


Video & tv-commercials

Video's of tv-commercials zijn een vak op zich. Je kunt bij mij terecht voor een script en een creatief idee (concept). Hieronder een aantal voorbeelden waar ik (nog steeds) trots op ben.  Naast het schrijven, begeleid ik graag een shoot van begin tot einde, inclusief de postproductie.    

 Superkeukens tv-commercial

De eerste echte tv commercial voor Superkeukens. Eigenlijk een introductiefilm. Naar mijn idee nog steeds de beste commercial voor Superkeukens tot nu toe. Verantwoordelijk voor:

  • concept,
  • script,
  • tekst,
  • productie.

Producent: Lukkien, Ede  Resultaat: KPI's ruim gehaald & meer

 


"Vegro" (serie van 3)


Voorbeeld uit een serie van 3 commercials. Mooi resultaat, met een beperkt budget. TNC&C verantwoordelijk voor:

  • strategie,
  • script,
  • concept,
  • copy,
  • art,
  • productie (low budget) .

Producent: John Bake Postproductions Amsterdam.
Voice over: Marceline Couwenhoven.


 

Video of TV-Commercial ...


Videocontent

Webfilm NVM "Thuis

Videocontent voor NVM, geheel samengesteld uit stock- materiaal. TNC&C: concept, script, copy voice-over, beeldresearch & selectie, edit, productie. Postproductie: John Bake Postproductions Amsterdam.
 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn