Theo Nieveen Copy & Communicati
Copy | Content | Communicatie   

Wat kan ik voor je doen?

Tekstschrijver/Copywrite 

Van retail, tot recycling en van fmcg tot fashion. Kortom, een veelzijdige copywriter, met verstand van media, die het grotere geheel begrijpt. De omvang van de opdracht is niet belangrijk, ik help je verder. 

Social media, Adwords, vacatures, commercials, blogs, scripts, redigeren, (SEO)websites, branded content, nieuwsbrieven, enz.

Snel contact? Bel 06 46 321 665 of klik hier voor het contactformulier.

MKB en ondernemers 

MKB en ondernemers zijn hier aan het juiste adres. Als copywriter/tekstschrijver met meer dan 20 jaar ervaring in reclame en media help ik je verder. Heldere, begrijpelijke tekst, van commercieel tot redactioneel en voor online en offline. Naast tekst of copy mag je van mij content en creatie verwachten waarmee je je onderscheidt. 

Communicatie

Communicatie is een vak dat me energie geeft, omdat het zich constant vernieuwd, en aandacht, betrokkenheid en een gezonde dosis inlevingsvermogen vraagt. Een combinatie van mensenkennis, data, marketing, creativiteit en gewoon nuchter nadenken. . 

Communicatieadvies 

Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Dat is de meest essentiële vraag als het gaat om een goed communicatieadvies. Immers weten waar je naartoe wilt begint met het bepalen van de plaats waar je nu staat. Pas dan kun je een weg uitstippelen die leidt naar je doel, met oog voor de wereld om je heen. Daar kan ik je bij helpen en dat doe ik eerlijk en oprecht, zonder valse hoop en luchtfietserij.  Gewoon: Goede Raad.

Content Creatie 

Voor Unilever werkte ik mee aan gesponsorde formats als: Koffietijd! en de Robijn Fashion Award. Voor Amstel Bier zette ik de eerste ideeën op papier voor Vrienden van Amstel Live en begeleide verder diverse adverteerders in de wondere wereld van de branded content. En dat al ver voordat het banded content heette. Ik schreef videoscripts voor o.a. NVM, de Erkende Verhuizers en Specsavers. Ik vertel je er graag meer over. 

Ghostwriting 

Geen tijd? Geen inspiratie? Writersblock? Geen probleem! Ik word blij van schrijven en verhalen vertellen, dus daar kan ik je bij helpen. Ik vertel jouw verhaal, schrijf jouw blog, column of speech uit jouw naam. Een verhaal op maat geschreven, dat past bij jouw persoonlijkheid of organisatie, en waar jij je naam aan verbindt. 

Snel offerte? Bel 06 46 321 665 of klik hier voor het contactformulier.

 

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn