Theo Nieveen Copy & Communicati
Copy | Content | Vacaturetekst  

Wat kan ik voor je doen?

Tekst, Content & Vacatures

  • Ik schrijf vooral lekker leesbare en begrijpelijke tekst. Tekst die zich aanpast aan aan de doelgroep. Woordkeus en zinslengte bepalen voor een groot deel of je boodschap succesvol overkomt. Van nieuwsbrief tot persbericht en van folder tot website.
  • Content is uitgegroeid tot een van de belangrijkste communicatiemiddelen. Ik schrijf branded content met een journalistieke invalshoek voor zowel print als online.  
  • Mijn vacatureteksten leveren je de juiste kandidaten en dragen bij aan het beeld dat wilt neerzetten van je bedrijf.
Snel contact? Bel 06 46 321 665 of klik hier voor het contactformulier.

 

Content 

Ik was er al vroeg bij. Voor Unilever werkte ik mee aan gesponsorde formats als: Koffietijd! en de Robijn Fashion Award. Voor Amstel Bier zette ik de eerste ideeën op papier voor Vrienden van Amstel Live en begeleide verder diverse adverteerders in de wondere wereld van de branded content. Vandaag schrijf ik artikelen met diverse thema's. Van medisch tot relaties. Die variatie vind ik leuk en ik duik er iedere keer vol in om het beste verhaal op papier te krijgen. Een verhaal met meerwaarde voor zowel de lezer als het medium. 

Communicatie

Communicatie is een vak dat me energie geeft, omdat het zich constant vernieuwd, en aandacht, betrokkenheid en een gezonde dosis inlevingsvermogen vraagt. Een combinatie van mensenkennis, data, marketing, creativiteit en gewoon nuchter nadenken. 

Communicatieadvies 

Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Dat is de meest essentiële vraag als het gaat om een goed communicatieadvies. Immers weten waar je naartoe wilt begint met het bepalen van de plaats waar je nu staat. Pas dan kun je een weg uitstippelen die leidt naar je doel, met oog voor de wereld om je heen. Daar kan ik je bij helpen en dat doe ik eerlijk en oprecht, zonder valse hoop en luchtfietserij.  Gewoon: Goede Raad.

Snel offerte? Bel 06 46 321 665 of klik hier voor het contactformulier.





 

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn