Theo Nieveen Copy & Communicatie
Tekst | Communicatie | Goede Raad  

Tekstschrijver en meer ... 

Ik kreeg laatst een bedankmailtje. "Tekst lekker leesbaar en begrijpelijk. Conversie omhoog, precies wat ik wilde. Veel dank.", schreef een klant. En dat is waar het mij om gaat. 

Ik schrijf al zo'n vijftien jaar met veel plezier tekst en copy voor verschillende opdrachten en blije opdrachtgevers. De ene keer is het een bedrijfsnieuwsbrief, de andere keer een persbericht, een vacaturetekst, een blog, een website, of branded content. De woordkeus en de inhoud van mijn teksten schrijf ik in een stijl die past bij jou als opdrachtgever. Natuurlijk houd ik daarbij rekening met je doelgroep. En heb je zelf een tekst geschreven die net even iets extra’s nodig heeft, dan redigeer ik 'm graag voor je. 

Tekst en communicatie moeten gewoon werken   

Naast tekstschrijver, ben ik copywriter en schrijf ik tekst voor commerciële doeleinden. Reclame dus, voor grote en kleine bedrijven. Copy (en creatie) voor radio- en tv-spots, branded content, billboards, advertenties, social media, webvideo’s, vacatures, verzin het maar. Niets is te dol. Van fashion tot recycling en van zorginstellingen tot supermarkten. Het werden blije klanten. En ook de start-up of eenmanszaak help ik graag verder met tekst en advies. Bekijk m'n werk hier even, dan krijg je een beter beeld.    

Meer... ?

“Maar waar zit ’m dat -meer- nou in?”, hoor ik je denken. Nou, dat Meer slaat vooral op de extra's die je kan bieden. Ik schrijf bijvoorbeeld niet alleen branded content, ik help je ook met de creatieve invalshoek, de juiste mediakeuze en communicatieadvies. Ik schrijf en bedenk niet alleen een radiospot, of het script voor een filmpje, ik kan het ook voor je produceren. Ik schrijf niet alleen een advertentie of een flyer, ik zorg ook dat het vormgegeven wordt en gedrukt.  

Hoeft allemaal niet, het kan. Voor als je net even iets meer nodig hebt.  

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn