Theo Nieveen Copy & Communicati
Copy | Content | Vacaturetekst  

Tekst & Content

Wat ik voor je kan doen? Ik help je graag verder met tekst, content of vacatureteksten. Lekker leesbare en begrijpelijke tekst, en branded content die bijdraagt aan jouw communicatiedoelstellingen.

Heb je vacatures? Verkoop je bedrijf! Jouw bedrijf is uniek, dus ik verkoop jouw bedrijf met een vacaturetekst die bij jou past en bijdraagt aan je employer branding. 

Ik begrijp wat je wilt en waar je naar toe wilt en schrijf over diverse onderwerpen. Van interview tot persbericht. En weet je zelf niet precies wat je nodig hebt? Geen nood! Dan gaan we daar samen eerst rustig voor zitten en dan kiezen we de beste optie.

 

Meer weten? Prijsopgave?

Tekst & Communicatie

Een tekst of content schrijven is op zich niet zo ingewikkeld. Ervoor zorgen dat die tekst of content ook bijdraagt aan je communicatie is een heel ander verhaal. Dat vraagt inlevingsvermogen in jouw (merk)waarden en kennis van doelgroepen. Kennis van media en communicatie, en soms van SEO en SEA. Want er komt meer kijken bij tekst of content die ook echt werkt. En dan zit je bij mij goed. Ik schrijft begrijpelijke teksten, op verschillende niveaus, die mensen met plezier lezen. Kantoor zit in Haarlem, en digitaal door heel Nederland. 

Vacatureteksten

Vacatures schrijven is een vak dat ik onder de knie heb. Alles om de juiste kandidaat binnen te halen in 3 stappen. Weten hoe


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn