Theo Nieveen Copy & Communicati
Vacatureteksten  | Contentwriter

Vacatureteksten. Betere tekst = Betere kandidaten. 

Vacatureteksten die opvallen en ervoor zorgen dat jij de juiste reacties binnenkrijgt. Dat is toch wat iedere werkgever wil? Ik schrijf vacatureteksten die bij jouw bedrijf passen, met een eigen signatuur. Weg van de betreden paden en alle jeuktermen. Jouw bedrijf, jouw invalshoek, jouw vacaturetekst. En vooral jouw doelgroep! Een aansprekende vacature met een lekker leesbare tekst, die de juiste reacties opleveren. Voor ik begin heb ik natuurlijk wat vragen. Een intakegesprek duurt ongeveer een half uurtje, daarna kan ik aan de slag. Dus hoe sneller je reageert, des te sneller heb je de kandidaten waar je naar op zoek bent

De kortste weg naar de beste kandidaten.


Wat het kost? De vraag der vragen. De salarisindicatie en die wil ik bij iedere vacature, dus die krijg je ook van mij. De basistekst  is € 425= (inclusief het intakegesprek, een concurrentieanalyse en correctieronde). Elke volgende tekst is € 250,=. Voor het het aanpassen van een bestaande vacaturetekst reken ik €225,=. Vacatures kunnen zowel in het Nederlands als het Engels. En je hebt altijd 1 gratis correctieronde. Voor Engelse teksten reken ik een 50% mark-up. 

 "Prima advies en een snelle vertaling van mijn input naar heldere tekst."

(Google review)

Content
Naast vacatures schrijf ik content over vrijwel alle denkbare onderwerpen, zowel voor interne als externe communicatie. Hoewel,... financiën, verzekeringen en It-gerelateerde zaken is niet mijn ding. Waarom? Omdat het mij niet boeit en dan gaat 't niet werken. Voor al het andere krijg je lekker leesbare en begrijpelijke artikelen, en (branded) content die bijdraagt aan jouw communicatie. De Google reviews van verschillende klanten liegen niet: 5 sterren. Ik begrijp wat je wilt en waar je naar toe wilt en schrijf over diverse onderwerpen. Van interview tot persbericht. En weet je zelf niet precies wat je nodig hebt? Geen nood! Dan gaan we daar samen eerst rustig voor zitten en dan kiezen we de beste optie.

"Onwijs fijn om mee samen te werken! Levert kwaliteit en reageert altijd snel.
Oog voor detail mist hij zeker niet, en denkt erg goed met je mee."

(Google review)

 Ervaring

Vacatures geschreven voor diverse bedrijven en diverse branches. Van techniek tot retail en van media tot dienstverlening. Meer dan 20 jaar ervaring in (arbeidsmarkt)communicatie en media. Ik schrijf begrijpelijke teksten op verschillende niveaus, die mensen met plezier lezen. Kantoor zit in Oosterbeek, en digitaal door heel Nederland.  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn