Theo Nieveen Copy & Communicatie
Copy | Content | Communicatie  

Tekstschrijver, contentspecialist en meer ... 

Ik kreeg laatst een bedankmailtje. "Tekst lekker leesbaar en begrijpelijk. Conversie omhoog, precies wat ik wilde. Veel dank.", schreef een klant. En dat is waar het mij om gaat. 

Ik schrijf al zo'n vijftien jaar met veel plezier tekst en content voor verschillende opdrachten en blije opdrachtgevers. De ene keer is het een bedrijfsnieuwsbrief, de andere keer een persbericht, een vacaturetekst, een blog, een website, of branded content. De woordkeus en de inhoud van mijn teksten schrijf ik in een stijl die past bij jou als opdrachtgever. Natuurlijk houd ik daarbij rekening met je doelgroep. En heb je zelf een tekst geschreven die net even iets extra’s nodig heeft, dan redigeer ik 'm graag voor je. 

Tekst, content of communicatie, het moet gewoon werken   

Blije klanten daar gaat het om. Eén ding staat daarbij altijd voorop: werk moet werken. Ik schrijf net zo makkelijk een script voor een webfilm, als de tekst voor een nieuwsbrief. Ik doe de copy en creatie voor radio- en tv-spots, billboards, vacatures, advertenties, enz.. Bedenk en schrijf content voor social media, websites, intranet of blogs. Van fashion tot recycling en van zorginstellingen tot supermarkten. Bekijk m'n werk hier even, dan krijg je een beter beeld.    

Meer... ?

“Maar waar zit ’m dat -meer- nou in?”, hoor ik je denken. Nou, dat -meer- slaat vooral op de extra's die je kan bieden. Ik schrijf bijvoorbeeld niet alleen branded content, ik help je ook met de creatieve invalshoek, de juiste mediakeuze en communicatieadvies. Elk medium heeft z'n eigen regels om optimaal te kunnen communiceren. Een billboard is geen printadvertentie, om maar 's wat te noemen. Ik schrijf en bedenk niet alleen een radiospot, of het script voor een filmpje, ik kan het ook voor je produceren. Ik schrijf niet alleen een advertentie of een flyer, ik zorg ook dat het vormgegeven wordt en gedrukt.  

Hoeft niet allemaal als pakket, maar het kan wel. Voor als je net even iets meer nodig hebt.  

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn