Theo Nieveen Copy & Communicati
Copy | Content | Vacaturetekst  

Freelance tekstschrijver & contentwriter

Wat ik voor je kan doen? Ik help je graag verder met tekst en content. Lekker leesbare en begrijpelijke tekst, en content die bijdraagt aan jouw doelstellingen. Ik begrijp wat je wilt en waar je naar toe wilt en schrijf over diverse onderwerpen. Van interview tot persbericht. En weet je zelf niet precies wat je nodig hebt, geen nood. Dan gaan we daar samen eerst rustig voor zitten en dan kiezen we de beste optie.

  • (SEO) Webteksten 
  • (SEO) Vacatureteksten; 
  • (Branded) content 
  • Nieuwsbrieven 
  • Persberichten

Als tekstschrijver (of contentwriter) schrijf en bedenk al zo'n twintig jaar met veel plezier tekst, content en communicatie-oplossingen. En dat kan zowel in het Nederlands als in het Engels. Opdrachten altijd op basis van offerte vooraf.

Meer weten of prijsopgave?


Tekst & content uit Haarlem  

 

Een tekst of content schrijven is op zich niet zo ingewikkeld. Ervoor zorgen dat die tekst of content ook bijdraagt aan je communicatie is een heel ander verhaal. Dat vraagt inlevingsvermogen in jouw (merk)waarden en kennis van doelgroepen. Kennis van media en communicatie, en soms van SEO en SEA. Want er komt meer kijken bij tekst of content die ook echt werkt. En dan zit je bij mij goed. Ik schrijft begrijpelijke teksten, op verschillende niveaus, die mensen met plezier lezen. Kantoor zit in Haarlem, en digitaal door heel Nederland. 

Vacatureteksten

Vacatures schrijven is een vak dat ik onder de knie heb. Altijd met een originele invalshoek en binnen de kaders van een huisstijlboek. En is dat er niet, dan zorg ik samen met jou voor een herkenbare eigen invalshoek en stijl. Alles om de juiste kandidaat binnen te halen.  Voorbeelden zien? 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn