Theo Nieveen Copy & Communicatie
Copy | Content | Communicatie  

Over mij  

Communicatie is het leukste vak dat er is, vind ik. Daarom doe ik dit vak al zo´n dertig jaar met veel plezier en vanuit verschillende disciplines. Het is een vak dat me energie geeft, omdat het zich constant vernieuwd, en aandacht, betrokkenheid en een gezonde dosis inlevingsvermogen vraagt. Maar het leukste is: communicatie gaat over mensen. Mensen die op hun eigen wijze meebewegen met de (veranderende) omstandigheden. Mensen die leerzame datasporen achterlaten, waarmee je een relevante benadering kunt creëren om ze mee te nemen in een gedachte, een idee of een richting. Dat blijft elke keer weer een fantastische uitdaging. 

Theo Nieveen Copy & Communicatie

Ik ga ervan uit dat geschreven tekst (of copy) in begrijpelijke taal (Nederlands, Engels en SEO) meer voor je doet. Van blog tot nieuwsbrief en script tot vacature. Met een tekst die iedereen begrijpt heb je de sympathie van de lezer en krijg je de volle aandacht. Ik schrijf, redigeer en corrigeer je teksten en zorg ervoor dat het prettig leest en de boodschap overkomt. Daarin ben ik zowel flex als vast inzetbaar. 

Hoe zou ik mezelf omschrijven? Nou,... nuchter, gedreven, empathisch, inhoudelijk, creatief, hands on, niet lullen maar poetsen. Dat dekt de lading wel.  Een pro-actieve copywriter/tekstschrijver, die je helpt om je doelstellingen te realiseren  en je voorziet van goede raad als communicatieadviseur. Ruime ervaring met zowel interne- als externe communicatie (in goede en minder goede tijden). Als je wilt pak ik het hele traject voor je op, van idee tot uitvoering, minder mag natuurlijk ook. Koffie zwart met suiker graag en liefst drie keer sporten in de week.  

Tel daarbij op:

  • meer dan 10 jaar ervaring als copywriter/tekstschrijver; 
  • interne en externe communicatie, online & offline;
  • gedegen kennis van media; 
  • oprichter en creatief directeur eigen bureau voor arbeidsmarktcommunicatie (6FTE); 
  • concepts director bij verschillende internationale mediabureaus, (branded content voor o.a. Unilever, Achmea, Amstel, e.a.);
  • zo'n 800 uur tv producties, bij o.a. Endemol (format consultant & branded formats). 

Dat is het in vogelvlucht. Dus als je op zoek bent naar een tekstschrijver of communicatieadviseur in Haarlem, die ook in de rest van Nederland inzetbaar is, klik dan op de oranje balk en binnen een uur heb je een reactie.   

  


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn