Theo Nieveen Copy & Communicatie 
Copy | Content | Communicatie |   

Over mij  

Theo Nieveen Copy & Communicatie

Copywriter en tekstschrijver, gevestigd in Haarlem. De stad waar ik sinds kort woon (na mijn Rotterdamse en Amsterdamse jaren). Mijn klanten zitten door het hele land, afstand is dan ook nooit een belemmering. We werken digitaal en als je wilt dat ik bij jouw op kantoor werk is dat ook prima. Ik schrijf van blog tot nieuwsbrief en van script tot vacature. Ik redigeer en corrigeer je teksten en zorg ervoor dat het prettig leest en de boodschap overkomt. Tekst en copy die jouw doelgroep begrijpt en bereikt, waarmee je de sympathie van de lezer vangt en de volle aandacht krijgt. Communicatieadvies is daar onlosmakelijk aan verbonden.

Wie is Theo Nieveen? 

Nou,... nuchter, gedreven, kritisch, inhoudelijk, creatief, empathisch, hands on, niet lullen maar poetsen. Vooral een pro-actieve copywriter/tekstschrijver, die je helpt om je doelstellingen te realiseren en je tegelijkertijd voorziet van praktisch communicatieadvies. Gewoon omdat ik dat leuk vind. Daarbij de koffie graag zwart met suiker en liefst drie keer sporten in de week.  

Tel daarbij op:

  • meer dan 10 jaar  copywriter/tekstschrijver; 
  • interne en externe communicatie, online & offline;
  • gedegen kennis van media (wat werkt wel en wat werkt niet?);
  • oprichter en creatief directeur eigen bureau voor arbeidsmarktcommunicatie (6FTE); 
  • concepts director bij verschillende internationale mediabureaus, (branded content voor o.a. Unilever, Achmea, Amstel, e.a.);
  • zo'n 800 uur tv producties, bij o.a. Endemol (format consultant & branded formats); 
  • schrijft net zo makkelijk in Nederlands als in het Engels.


Communicatie

Communicatie is het leukste vak dat er is, vind ik. Daarom doe ik dit vak al heel lang met veel plezier en vanuit verschillende disciplines. Het is een vak dat me energie geeft, omdat het zich constant vernieuwd, en aandacht, betrokkenheid en een gezonde dosis inlevingsvermogen vraagt. Maar het leukste is: communicatie gaat over mensen. Mensen die op hun eigen wijze meebewegen met de (veranderende) omstandigheden. Mensen die leerzame datasporen achterlaten, waarmee je een relevante benadering kunt creëren om ze mee te nemen in een gedachte, een idee of een richting. Dat blijft elke keer weer een fantastische uitdaging. 

Dat is TNC&C in vogelvlucht. Dus als je op zoek bent naar een tekstschrijver of communicatieadviseur in Haarlem, die ook in de rest van Nederland inzetbaar is, klik dan hieronder en binnen een uur heb je een reactie.   

  


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn